Zoals iedereen weet zitten we in een periode waarin we veel thuis zitten. We kunnen geen externe evenementen bezoeken, sportscholen zijn dicht en uit eten gaan zit er voorlopig ook nog niet in. Veel mensen gaan dus op zoek naar alternatief vermaak. En daarbij zijn vakantiehuisjes in een van onze buurlanden of landen als Italië en Frankrijk enorm populair. Eventjes lekker een midweekje of weekendje er tussenuit.

Het is nu dan ook het moment om je vakantiehuis te renoveren en een nieuwe look te geven. Steeds meer mensen hebben een tweede huis dat ze verhuren of bijvoorbeeld locals die hun huis verhuren. En waar meer aanbod is, is het ook belangrijk om je te onderscheiden. Ga daarom eens kijken naar het interieur en exterieur van je vakantiewoning. Hoe ligt je tuin er bijvoorbeeld bij? Heb je een leuke overkapping en hebben mensen de gelegenheid om buiten te zitten? Heb je een zwemgelegenheid in de buurt? Altijd fijn als het warm weer is.

Maar ook het interieur is natuurlijk erg belangrijk. Het is een must om de juiste sfeer te creëren voor jouw doelgroep. Heb je bijvoorbeeld een wat meer cosy huis, dan is een houten vloer en wat meer vintage meubels erg gewenst. Maar wil je kiezen voor een wat luxere en moderne uitstraling? Kies dan voor een gietvloer! Gietvloeren zijn er in verschillende soorten en maten, zijn onderhoudsvrij en houden ook vrijwel geen stof vast. Minder stofzuigen dus ook voor je gasten! Afhankelijk van de kleur die je kiest kan je vrijwel elke sfeer maken.

Kleijn Coatings uit Breda

Wil je advies over het leggen van een gietvloer? Kleijn Coatings uit Breda is gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren en coatingvloeren. Een eerlijk bedrijf met Brabantse normen en waarden: hard werken & een eerlijke service leveren.