Vakantie huis huren met zwembad

 

Kies je ervoor om in het zuiden van Frankrijk een huisje te huren tijdens je vakantie? Dan is een huisje met een zwembad wel zo fijn. In Zuid-Frankrijk, bijvoorbeeld aan de Côte d’Azur (in Marseille, Cannes, Nice, Monaco…), is het namelijk best wel warm. Zeker tijdens de zomer. Dan is het wel zo fijn dat je af kunt koelen en daarvoor niet de deur uit moet. Zo krijg je het ultieme vakantiegevoel.

 

 Luxueus en groot

Een huisje met zwembad geeft al snel een luxueus gevoel. Ook het huis dat je huurt zelf kan heel luxueus zijn. Bijvoorbeeld een luxe open keuken met kookeiland, een sauna, een grote woonkamer met moderne meubels, een muziekinstallatie… Sowieso is de omgeving van de Côte d’Azur bijvoorbeeld al vrij luxe. Kijk zeker eens rond om de luxe te vinden die jij zoekt.

vakantie huis met zewmbad
vakantie huis frankrijk

 

Klein(er), maar fijn(er)

Behalve dat het zwembad luxueus is, hoeft de rest van het huisje natuurlijk helemaal niet per se heel groot te zijn. Soms is wat kleiner juist veel fijner. Wederom is de keuze groot en zal je op zoek moeten gaan naar wat jij wilt. Ervaringen lezen van andere mensen kan helpen om jouw keuze te maken.

 

Kortom, trek je naar een warm gebied in Frankrijk, denk er dan zeker aan om een huis met zwembad te huren. De temperaturen kunnen namelijk flink oplopen en dan is het heel fijn dat je nergens heen moet om af te kunnen koelen. Een huis met zwembad is zeer luxe en naar gelang je wensen kan de rest van het huis dat je huurt ook zo luxe zijn. Die keuze is echter aan jezelf, want soms is een iets kleiner huisje, wel met zwembad, net fijner en overzichtelijker. Vakantie is iets waar je tot rust komt dus kies dan ook een huisje dat bij je past.

vakantie huis frankrijk