Het is tijd om je tuin weer gezellig te maken. Comfort toevoegen aan jouw tuin is niet moeilijk, want een teakhouten tuinbank past vrijwel in elke tuin. Voeg een paar accessoires toe en je geeft een nieuwe stijl aan je tuinmeubelen.

Waarom zou ik tuinbanken aanschaffen?

Tuinbanken hebben veel voordelen. Op tuinbanken kun je uren wegdromen in de zon. Ben je klaar om af te koelen? Tuinbanken zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zet je tuinbanken in de schaduw en je hebt een fijne plek om aan de hitte te ontsnappen. Met teakhouten tuinbanken zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif de tuinbanken aan je tuintafel en je hebt meer zitplekken. Ook kun je jouw tuinbank decoreren met planten, bloemen en accessoires.

Ibiza tuinbank

Een tuinbank kan je gemakkelijk omtoveren tot een Ibiza tuinbank voor jouw bohemian tuin. Lichte en warme kleuren zijn onmisbaar. Combineer zandkleurige sierkussens met lichtblauwe kussens voor een frisse uitstraling. Voeg accessoires van natuurlijke materialen en lichte kleuren toe voor een warme en gezellige sfeer. Hierbij kun je denken aan buitenkleden van touw en spiegels van bamboe. Mediterrane planten maximaliseren de Ibiza-sfeer. Plaats dus een olijfboom of wat lavendel naast of bovenop je teakhouten tuinbank.

Romantische tuinbanken

Wil je jouw tuinbanken een romantische uitstaling geven? Een mooie lichtroze kleur brengt je het warme gevoel van romantische zomeravonden. Een zilvertint contrasteert met het geometrische patroon van de sierkussens. Dit maakt je tuinbank niet alleen romantisch maar ook chique! Maak het af met een bijzettafel. Wil je nog meer uitpakken? Wat dacht je van een pergola boven een teakhouten tuinbank met zachtroze bloemen. Ga zitten met je geliefde en droom weg…

Natuurlijke tuinbank

Beschik jij over een natuurlijke tuin? Tover je tuinbank dan om met kussens in zachte aardetinten, waardoor een warme en luxe uitstraling ontstaat. De trendkleur terra combineert erg mooi met sierkussens in verschillende groentinten. Kussens met motieven van bladeren brengen je tuin echt tot leven. Wil je comfortabel zitten op jouw tuinbanken? Voeg dan een bankkussen in een groene kleur toe en het genieten op jouw tuinbank kan beginnen.