Je hebt vast en zeker al eens een keer gehoord van de Japandi woonstijl. In deze woonstijl worden Japanse invloeden gecombineerd met Scandinavische invloeden. Het resultaat? Een interieur waar natuurlijke materialen voor worden gebruikt, zoals marmer en hout. Maar ook het gebruik van neutrale kleuren is erg kenmerkend aan deze woonstijl in huis. Gaat je hart net even wat sneller kloppen van dit type interieur bij jou in huis? Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen! We helpen je alvast erg graag op weg met deze handige tip voor het uitzoeken van het tv meubel voor je interieur.

Kies voor rust en eenvoud en investeer in een tv meubel in een witte kleur

Op het moment dat je een tv meubel uit gaat zoeken voor deze woonstijl, is het een goed idee om je specifiek te focussen op een bepaalde kleur. Investeer bijvoorbeeld in een tv meubel wit of ga voor kleuren zoals lichtbruin stof beige. Waarom? Door je te houden aan het rustige kleurenpalet, waar deze woonstijl erg bekend om staat, ben je al één stap dichterbij het neerzetten van deze perfecte woonstijl bij jou in huis.

Ga voor een minimalistisch ontwerp, zonder veel details

Maar, let ook altijd erg goed op het ontwerp van een meubel of op het ontwerp van de tv kasten. Het is altijd erg belangrijk dat je gaat voor een minimalistisch model. Denk hierbij aan een zwevend meubel of een meubel op pootjes in een rustige kleur. En handgrepen op het meubel? Probeer deze links te laten liggen en ga bijvoorbeeld voor onzichtbare handgrepen. Tel daar het gebruik van minimalistische woonaccessoires bij op in de mooiste materialen, en je zorgt meteen voor enorm veel sfeer in het interieur.

In een woonwinkel shop je eenvoudig en snel deze erg gewilde woonstijl

Gelukkig hoef je vandaag de dag niet lang te zoeken naar dit type meubel voor bij jou in huis. Breng simpelweg een keer een bezoek aan de woonwinkel. Hier zijn verschillende ruimtes alvast voor je ingericht. Op deze manier krijg je een erg goede indruk wat voor soort meubel binnen wat voor soort woonstijl past. En kom je de Japandi woonstijl tegen in de woonwinkel? Dan kun je het jezelf al helemaal inbeelden hoe het er bij jou in huis uit komt te zien. Laat het shoppen dus maar beginnen.