Hou je ervan om te spelen met je eten? Dat snappen we! Er zijn ontelbaar veel snoepsoorten, maar een paar snoepjes zijn perfect om mee te spelen. Zo kun je extra lang genieten van je snoepje. In deze blog vertellen we over de vijf geschiktste snoepjes om mee te spelen wanneer je je even verveeld. Ook geven we bij elk snoepje een recept-idee. Dan kun je aan de slag in de keuken om te experimenteren met je favoriete snoepje!

Kit Kat

Deze iconische chocolade reep is al heel lang een favoriet van vele mensen. Alleen zijn de meningen nogal verdeeld over hoe je de reep moet eten. De meeste mensen breken de Kit Kat in twee en eten ze zelf op of geven het andere deel aan iemand. Sommige mensen nemen meteen een grote hap van de Kit Kat. Het is het beste om deze mensen te vermijden en zo ver mogelijk bij hen uit de buurt te blijven.

Of eet je je Kit Kat laag voor laag op? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist of je zit je pauze uit te stellen. Hoe je deze overheerlijke chocolade reep wil eten mag je helemaal zelf weten. Maar we weten wel dat een Kit Kat de beste zoete toevoeging aan jouw dag is! Maak je dag nog beter met een Kit Kat cheesecake.

Zure matten

Zure matten zijn niet alleen een lekkere traktatie, maar ook een leuk speeltje. Je kunt ze rollen, uitrekken of in kleine stukjes knippen om er vervolgens van te genieten wanneer je ze in je mond stopt en de heerlijke zure smaak proeft.

Zure matten zijn de perfecte decoraties voor op je bak creaties. Maak met rode zure matten, mooie rozen voor boven op je cupcakes, of ontleed ze en maak er letters mee!

Marshmallows

Marshmallows zijn ook een perfect snoepje om mee te spelen. Je kunt ze roosteren boven een vuurtje of in de magnetron stoppen en kijken hoe ze opzwellen. Marshmallows zijn ook een geweldige toevoeging aan warme chocolademelk.

Wil je een snelle zoete snack? Smelt de marshmallows met een beetje boter en vouw ze vervolgens door je favoriete ontbijtgranen. En geniet vervolgens van dit heerlijke knapperige en zoete tussendoortje! Verschillende smaken marshmallows kun je vinden op www.candyonline.nl.

Kauwgom

Kauwgom is misschien niet direct een snoepje, maar het is wel een geweldige manier om je te vermaken als je je verveelt. Je kunt er bellen mee blazen, of proberen om de grootste bel te maken. Kauwgom is natuurlijk ook goed om je adem op te frissen na het eten en het kan je helpen om beter te focussen!

We raden het niet aan om kauwgom te verstoppen in gerechten omdat je het niet door moet slikken! Maar je kunt er wel leuk mee spelen. Teken met kleurrijke kauwgomballen je mooiste creaties.

Drop

Tot slot hebben we drop, een snoepje waar je van moet houden. Drop kun je in kleine stukjes knippen en daarna in je mond stoppen. Er zijn ook veel verschillende soorten drop, van zoet tot zout. Het is aan jou om te ontdekken welke smaak jouw favoriet is.

Wil je de mensen om je heen verrassen met een uniek dessert! Dan is dropijs een goede kandidaat! Met dit zwarte ijs zul je je gasten versteld doen staan!

Of je nu een Kit Kat breekt of marshmallows roostert, deze snoepjes maken je dag nog zoeter. Vergeet niet om af en toe te genieten van een zoete traktatie en vooral om er plezier mee te hebben!